Költséghatékony szolgálatatások

Költségelemzés

Költséghatékony internetes szolgáltatások

A weboldalak az egyik legköltséghatékonyabb hirdetési megoldások. Miért? Mert egy jól felépített honlap az év minden napján és minden órájában elérhető (ha éppen nincs karbantartás alatt - nálunk 99%-os az SLA vagyis a rendelkezésreállás), ellentétben az újságban/szórólapban megjelenő hirdetéssel, nem is beszélve a TV- vagy rádióreklámokról.

Ráadásul, az előbb említett médiákhoz viszonyítva, ennek a töredéke az a költség, amibe éves szinten egy weboldal üzemeltetése kerül. Mindezt úgy, hogy a világon bárhonnan elérhető a hirdetés, ahol van korlátozásmentes internet.

Pizzában mérve egy egész évre a WebHold-nál egy honlap 4 db átlagos pizza árából elérhető. Havonta 3 szelet pizzát “eszik” a weboldal. (Lásd az ügyfelünknél: Vozi Burger & Pizza)

Természetesen a honlapot össze is kell rakni ahhoz, hogy működjön, és fel kell tölteni tartalomma, ami szintén időt és energiát igényel. Mi a WebHold-nál biztosítunk ingyenes WordPress tartalomkezelő rendszer telepítést is, amennyiben ezt kéred a rendeléskor vagy e-mailben. Így, alapszintű informatikai tudással egy komplett honlapot tudsz kezelni, szükség szerint változtatva az azon levő tartalmat.

Ha elakadtál vagy nem szeretnél bajlódni a szerkesztéssel, megbeszélés szerint vállalunk szakmai tanácsadást és honlapépítést is.

Emellett még az is működik külön költség nélkül, hogy saját domain névvel tudsz levelezni, ami céges környezetben sokkal jobban mutat, mintha gmail-es vagy hotmail-es címről írnál az ügyfeleidnek vagy az üzleti partnereidnek.

A szolgáltatásaink díját ezen a linken tekintheted meg: aktuális díjtáblázat